kultaisia_lupauksia_2500x425px.png

Kuunteletko mitä asiakkaasi sinulle kertovat?
Ymmärrätkö asiakkaidesi arkea ja osaatko asettautua heidän asemaansa?
Ymmärrätkö mistä kokonaisuudesta muodostuu todellinen asiakasarvo?

Onko organisaatiosi jokainen kontakti valjastettu tuottamaan parasta kokemusta?

Näihin ja moniin muihin mieltäsi pohdituttaviin aiheisiin saat oppeja ja ideoita MARK Keski-Suomen Marketing Today -ajankohtaisseminaarissa, joka porautuu asiakasymmärryksen ja asiakaskokemuksen teemoihin. Ei siis vain kultaisia lupauksia vaan aitoa ymmärrystä. Tapahtuma tarjoaa asiantuntijapuheenvuoroja ja caseja, kuinka voit syventää asiakasymmärrystäsi ja virittää organisaatiosi rakentamaan yhä parempia asiakaskokemuksia.


Aika: ke 7.2.2018 klo 12.00 - 15.45
Paikka: Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, auditorio Wolmar

Tapahtuman moderaattorina toimii MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkio.

Ohjelma

11.20 - 12.00

Ilmoittautuminen

12.00 - 12.10


 

Seminaarin avaus

Anne Sivonen, puheenjohtaja, MARK Keski-Suomi & Account Director, Coach, Growthsetters Oy

Sanna Laakkio, toiminnanjohtaja, MARK Suomen Markkinointiliitto ry

12.10 - 12.45

Asiakasymmärrys on uusien liiketoimintamallien tärkein edellytys! 

Niko Frilander, Director, Co-founder, Idean Enterprises Oy

Me kaikki olemme jatkuvasti yhä laajemmin verkottuneita, ja samalla kuitenkin luomme mielipiteitä ja teemme päätöksiä omien yhteisöjemme ja itse valikoimamme datan perusteella. Tiedonvälityksen ja median roolit ovat jatkuvassa muutoksessa, ja samoin myös kaupankäynnin ja laajemminkin liiketoiminnan mallit muuttuvat jatkuvasti.

Digitalisaatio on tuonut kaiken tarjolle jatkuvasti. Perinteisten sisällön, valikoiman ja hinnan rinnalle on noussut erittäin vahvasti uudenlaisten palveluiden asiakaskokemukset, joita myös vertaillaan, arvioidaan ja jaetaan omien yhteisöjen kesken laajalti ja sekunneissa. Tämä kehitys on nostanut asiakaskokemuksen merkityksen aivan uudelle tasolle.

Idean on käyttäjälähtöisen suunnittelun ja digitaalisen asiakaskokemuksen pioneereja Suomessa ja globaalisti. Niko avaa esityksessään Ideanin kokemuksia sekä näkemyksiä, mihin suuntaan maailma on asiakasymmärryksen kehittämisessä menossa.

 

12.45 - 13.20

Matka kohti todellista asiakaskeskeisyyttä

Roope Ruotsalainen, CDO, Partner, Frankly Partners Oy

Osa antaa kultaisia lupauksia. Useat ymmärtävät asiakkaitaan. Monet mittaavat kohtaamisia. Mutta mitä todella vaaditaan organisaation ja brändin puristamiseksi asiakaskeskeisyyden timantiksi? Matka asiakaskeskeiseksi on kulttuurin ja muutosjohtamisen tahdittama.
 

13.20 - 13.55

 

Kuinka asiakasymmärrystä ja -kokemusta teollisuusyrityksissä rakennetaan

Päivi Talonen, TkT, B2B marketing and communications specialist, Senior Advisor

Asiakas keskiösssä – mitä se tarkoittaa ja miten asiakkaan matka tarpeesta päätöksentekoon hoidetaan digitaalisessa ajassa?

Muun muassa tähän kysymykseen pureudutaan  asiakasymmärryksen, liidigeneraation, viestintäkanavien hallinnoinnin, asiantuntijuuden sekä integraation ja datan näkökulmasta.

13.55 - 14.25

Tauko

14.25 - 15.00

Asiakaslupaus, totta vai tarua

Tiina Karppinen, markkinointijohtaja, Grano Oy

Kuka keksii brändilupauksen? Kumpi on ensin henkilöstö vai asiakas? Tiina Karppinen pohtii mistä asiakaskokemus syntyy ja käy esimerkkien kautta läpi miten sitä mitataan ja mikä on markkinoinnin rooli.

15.00 - 15.35

Huolettomia ja katseenkääntäviä askelia syntyy vain aidolla asiakkaan kuuntelulla

Simo Nousiainen, jalkineenvalmistaja, yrittäjä, Suomen Mittajalkine Oy

Mittajalkineiden valmistus alkaa unelmoinnista ja avoimesta keskustelusta. Asiakkaan, oman ammattitaitonsa ja sidosryhmien kuuntelulla pääsen parhaisiin lopputuloksiin. Kaikki pitää kuitenkin kyseenalaistaa, ettei eksy kenenkään yltiöoptimaalisiin kuvitelmiin tai takerru epäolennaisuuksien rönsyihin. Kun halujen, tarpeiden ja kykyjen väliltä ristiriidat on saatu kitkettyä, lopputulos voi olla kestävää ja käytännöllistä kauneutta.

15.35 - 15.45

Päivän yhteenveto

Sanna Laakkio, toiminnanjohtaja, MARK Suomen Markkinointiliitto ry


Muutokset ohjelmassa mahdollisia.

ILMOITTAUTUMINEN SEMINAARIIN

Seminaari on ilmainen, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 31.1.2018 mennessä. Päästäksesi Jyväskylän Paviljongin auditorioalueelle, ilmoittaudu messukävijäksi myös SähköTeleValoAV 2018-messuille. Linkki messujen ilmoittautumiseen löytyy seminaarin ilmoittautumislomakkeelta.

Ilmoittautuakseen ei tarvitse olla MARKin jäsen.

 

Osallistun

Tutustu seminaarin puhujiin:

Sanna_Laakkio.png


Sanna Laakkio aloitti lokakuussa MARK Suomen Markkinointiliiton uutena toiminnanjohtajana. 

 

Niko_Frilander.png


Niko Frilander
on Ideanin perustajaosakas ja hänellä on  ollut ainutlaatuinen näköalapaikka digitaalisen asiakaskokemuksen ja uudenlaisen verkottuneen maailman toimintamallien kehittämisessä. Niko on myös aktiivinen puhuja kasvuyrittäjyydestä ja palveluliiketoiminnan kansainvälistymisestä Ideanin tarinan kautta.

 

Roope_Ruotsalainen.jpg

Roope Ruotsalainen on asiakaslähtöisen transformaation ja liiketoiminnan strategi. Hänen sydämensä sykkii asiakasymmärryksen, teknologian ja markkinoinnin liitolle: Miten asiakasnäkemyksestä lähtevällä johtamisella luodaan kasvua? Roope työskentelee asiakasnäkemystoimisto Frankly Partnersissa. Aiemmin hän on muun muassa luotsannut mediatoimiston analytiikka ja digital performance -tiimejä.

 

Päivi_Talonen.png


Päivi Talonen
pitkän linjan markkinointi- ja viestintäkonkari. Hän tuntee perinpohjin, kuinka asiakasymmärrystä ja -kokemusta teollisuusyrityksissä rakennetaan. Missä asiakaspolkujen kohtauspisteissä tehdään vahvimmat vaikutukset ja miten digitaalisuus nivoo tämän kaiken yhteen.  Päivi on toiminut markkinointijohdossa mm. Kempillä, Elematicilla ja Acotecilla.

Tiina_Karppinen.png

Tiina Karppinen on Granon markkinointijohtaja, joka ei halua pysyä lestissään. Yli kymmenen vuoden kokemus pöydän toiselta puolelta auttaa ymmärtämään markkinointi- ja viestintätoimistojen haasteita. Laadukas markkinointi ja viestintä kommunikoi yrityksen strategiaa niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille ja on osana kasvattamassa myynnin lisäksi koko yrityksen arvoa.

 

Simo_Nousiainen.png

Simo Nousiainen on taidokas käsityöläinen, jonka intohimona on luoda kauniita, kestäviä ja mukavia mittojen mukaan tehtyjä jalkineita. Asiakkaan aito kuuntelu ja henkilökohtainen palvelu ovat olennaisia onnistumisen kulmakiviä. Kiitolliset jalat,  huolettomat askeleet ja kääntyvät katseet - niistä Simo tietää onnistuneensa. Suomen Mittajalkineen taidonnäytteitä ovat mm.  X-Factor-ohjelmassa menestyneen Saara Aallon kultaiset esiintymissaappaat. 

 

Seminaarin mahdollistavat

 

mark_logo.png
jyvaskylan_messut.jpg
grano.jpg
growthsetters.jpg
normark.jpg
saunafromfinland.jpg
multicatering.jpg
enkora.jpg
induco.jpg

 

 

Marketing Today on MARK Keski-Suomen konsepti, jonka tavoitteena on tuoda esille markkinoinnin ja viestinnän ajankohtaisia asioita Marketing Today-teeman alla. Järjestämme tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia markkinoinnista ja viestinnästä kiinnostuneille Jyväskylän seudulla.